Telefoonnummer algemeen 088 66 99 666 (voor spoedzaken 24 uur bereikbaar)     Telefoonnummer planning 088 66 99 600

Activiteiten KakesWaal Waarderingen overgenomen door Van Ameyde Waarderingen B.V.


 
KakesWaal Commerciële Waarderingen is uw partner voor het uitvoeren van taxaties van (on)roerende zaken ten behoeve van verzekering, economische, fiscale, commerciële, juridische en/of technische doeleinden, en doet dat met veel plezier. KakesWaal heeft echter besloten zich alleen nog te gaan toeleggen op expertisewerk en heeft contact gezocht met Van Ameyde Waarderingen B.V. (VAW).
 
VAW kijkt ernaar uit om de dienstverlening zoals u die van KakesWaal gewend was, voort te zetten en uit te breiden. Vanaf 1 juni 2022 worden alle activiteiten van KakesWaal Commerciële Waarderingen overgedragen aan VAW.
 
VAW is een multidisciplinair taxatie- en adviesbureau dat is gebouwd op vier pijlers. (1) Verzekeringstaxaties (2) Plant & Machinery taxaties, (3) Bedrijfsmatig Vastgoed en (4) Rentmeesterij. VAW biedt haar diensten aan via het one-stop-shopping model en wil daarbij een lange termijn businesspartner zijn van haar opdrachtgevers. De activiteiten van KakesWaal Commerciële Waarderingen sluiten één op één aan bij de activiteiten van VAW. Dit maakt VAW de geschikte partij om de dienstverlening aan over te dragen.
 
Commerciële Waarderingen worden vanaf 1 juni 2022 door VAW verricht, met dezelfde mensen, toewijding en standaarden als u gewend bent. Voortaan is Van Ameyde Waarderingen uw aanspreekpunt voor al uw taxaties of vraagstukken.
 
Ga verder naar de website van Van Ameyde Waarderingen B.V.
 
- expertise opdracht