24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

Vincent 5 jaar in dienst!
27-01-2017  Toen mij om input werd gevraagd voor een stukje omdat ik 5 jaar in dienst ben op 1 februari 2017, was mijn reactie : ‘Wat, is het alweer 5 jaar?!’ De tijd is echt voorbij gevlogen kan ik je zeggen…
 
Dat je 5 jaar in dienst bent is op zich niet zo’n prestatie lijkt me. Maar dat ik na 5 jaar nog nét zo enthousiast ben als de eerste maand dat ik er kwam werken, dát is wel een prestatie. Een prestatie van de werkgever bedoel ik dan!
 
Aanvankelijk ging ik met enige terughoudendheid mijn dienstverband bij deze club aan. De mededelingen in het begin waren op sommige vlakken namelijk nét even te mooi om waar te zijn. Maar niets is minder waar gebleken.
 
Waar vind je tegenwoordig nog eigenaren die met beide benen op de werkvloer staan en daarom drommels goed weten wat er op de werkvloer gebeurt en zich dus goed kunnen inleven. Geen ‘excel-sheet-managers’ maar echte peoplemanagers die echt de waarde kunnen inschatten van hun medewerkers!
Uiteraard zeggen ze dan in hun bescheidenheid dat we het met z'n allen doen. Dat klopt, maar dat teamgevoel vindt zijn basis toch echt door een inspirerende werkgever die motiveert en faciliteert!
 
Toch wil ik ook even een kritische noot laten horen want als Brabander werken bij KakesWaal in Zaandam heeft ook zeker zijn nadelen hoor!
 
Wanneer je op kantoor bent en je vertelt hoe laat je die ochtend van huis bent ‘aangereden’ dan kijken ze je heel bezorgd aan.
De fanatieke AZ- en Ajax-aanhangers aldaar moet je iedere week weer duidelijk maken dat PSV toch echt een betere voetbalclub is. En als je aan het einde van de dag afsluit met ‘Houdoe’ dan proberen ze dit ook hun mond uit te krijgen, uiteraard met de klemtoon op de geheel verkeerde plaats; tenenkrommend kan ik je zeggen!
 
Ik kijk uit naar de volgende 5 jaren. Fijn dat ik deel mag uitmaken van deze club!
 - woningwaarde
  aanvragen
- taxatie opdracht - offerte aanvragen - expertise opdracht