24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

KakesWaal voltooit landelijke dekking
29-01-2014  Met de aanstelling van Wim Biemold en Robert Blide, beiden opererend vanuit Drenthe voor werkzaamheden in met name het noordoosten van Nederland, heeft het vooral in het brand/varia-segment opererende expertise- en taxatiebureau KakesWaal zijn landelijke dekking voltooid. Het bureau telt nu 13 eigen experts en acht freelancers waarmee het opdrachtgevers nu in alle delen van het land van dienst kan zijn.
 
Volgens directeur Dick de Boer kan KakesWaal in een onder druk staande expertisemarkt 'prachtige groeicijfers' laten zien. Na in 2012 reeds het aantal opdrachten met 25% te hebben zien toenemen, is daar afgelopen jaar nog een groei met 35% over heen gekomen. Hij schrijft die explosieve groei enerzijds toe aan de uitbreiding van het netwerk. "Daardoor krijgen we meer opdrachten van bestaande opdrachtgevers, waaronder de Noordhollandsche van 1816 (tegenwoordig Nh1816 Verzekeringen) waarvoor we landelijk werkzaam zijn. Anderzijds heeft die groei te maken met onze manier van werken, uitgevoerd door vakbekwame klant- en servicegerichte medewerkers en ondersteunt door een state-of-the-art schadeproces."
 
Voor het komend jaar verwacht De Boer dat de groeitrend zich verder zal voortzetten. "We verwachten mede door uitbreiding van ons landelijk netwerk een forse verdere groei te realiseren. Daarnaast sluiten we niet uit dat de taxatiemarkt, die vorig jaar een daling liet zien ten opzichte van een uitstekend 2012, in de loop van dit jaar weer wat zal aantrekken. In elk geval hebben we momenteel enkele vacatures voor professionele schade-experts in diverse delen van Nederland."
 
- woningwaarde
  aanvragen
- taxatie opdracht - offerte aanvragen - expertise opdracht