24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

Geslaagde dag voor [Z]aan de Wandel
07-09-2015  Ook dit jaar liep KakesWaal bv weer mee tijdens het [Z]aan de Wandel evenement. Op zondag 6 september vond deze gezellige happening plaats. Met een recordaantal lopers (ongeveer 150 deelnemers), die allen voorzien waren van onze leuke en vrolijke blauwe hoedjes, leverde KakesWaal een flinke bijdrage aan de totale opbrengst van € 75.000,- 
 
Dit recordbedrag komt ten goede aan het Antoni van Leeuwenhoek van het NKI (Nederlands Kanker Instituut) en Esperanz/Zaans Medisch Centrum die middels onderzoeken de strijd aangaan tegen borstkanker.
 
De weersvoorspellingen voor zondag 6 september waren allerminst gunstig. Middels berichten werd de groep lopers verteld rekening te houden met een buitje. Ondanks ieders verwachting bleef het nagenoeg droog en hoorde je links en rechts “wat boffen we met het weer”. De dag begon fris, grijs en grauw maar in de loop van de ochtend werd het warmer en scheen zo nu en dan het zonnetje.
 
Eten en drinken, een mooie orchidee bij de finish voor iedere wandelaar, meerdere live-optredens op de route, bij de finish en op het terrein zelf, alles was perfect geregeld door de organisatie. De ruim 3.000 wandelaars liepen in totaal € 75.000 bij elkaar. Een heel mooi bedrag!
 
 
 
- expertise opdracht