24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

Geert 5 jaar in dienst!
28-09-2017  Ik herinner mij mijn eerste werkdag nog bij KakesWaal. Het was 1 oktober 2012 . Bij Gerrit op kantoor was een tijdelijke werkplek gecreëerd. Naast de computer lag een oude Nokia.  Ik dacht meteen: “Oh nee, als die telefoon maar niet voor mij is. Tijdens het sollicitatiegesprek hadden ze het toch over een iPhone?”
 
Voordat ik klaar was met het in mijn hoofd herhalen van het gevoerde sollicitatiegesprek, stelde Gerrit mij met een iets te grote grijns voor aan mijn “nieuwe” oude gebruikte Nokia. Met veel pijn en moeite kreeg ik er nog net binnensmonds een dankjewel uit.
 
Hierna startte ik mijn computer op en daar kwam de volgende verrassing. Op het beeldscherm  verscheen een grote afbeelding van AZ. Dit probleem kon ik gelukkig zelf deleten.  Maar die telefoon hè !
 
Gelukkig kwam Hans mij van mijn lijden verlossen en vroeg welke kleur iPhone ik wilde hebben. Vrijdag kwam de telefoon binnen, maar er zat geen passende simkaart bij. Van Hans mocht ik wat eerder van kantoor vertrekken om bij BTC in Amstelveen de juiste simkaart op te halen zodat, ik het weekend alvast met mijn nieuwe telefoon kon werken….spelen.
 
Ik pakte het doosje, waar de telefoon inzat, en vertrok. Op dat moment wist ik niet dat Perry de telefoon uit het doosje had gehaald. Gelukkig kreeg Perry toch nog medelijden met mij en riep dat ik nog maar eens in het doosje moest kijken, terwijl hij daar met mijn telefoon in zijn hand aan het zwaaien was.
 
KakesWaal is een mooi bedrijf waar leuke betrokken mensen werken en waar gelukkig ook tijd is om samen te lachen. Ik ben er trots op dat ik al vijf jaar bij dit bedrijf mag werken.
 
 
 
- woningwaarde
  aanvragen
- taxatie opdracht - offerte aanvragen - expertise opdracht