24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

Expertmeeting
17-02-2017  Gisteren is in het kader van permanente educatie van onze experts een bijeenkomst gehouden. Op het programma stonden het verder digitaliseren en het meer onderbouwing geven aan onze dossiers.
Onze eigen experts werkten al met een app waar je bij de klant alles digitaal kan verwerken en vanaf nu gaan ook onze freelancers met hun tablet aan de slag.
Een mooie ontwikkeling!
 
Verder is er een presentatie gegeven over controle van de verzekerde waarde. Waar is die op gebaseerd? Waar moet je op letten? En wanneer kun je een van onze (bouwkundige) taxateurs om advies vragen? Met als positief gevolg meer kennisoverdracht en intensievere samenwerking tussen de verschillende disciplines.
 
Tot slot gaf het onderzoeksbureau I-TEK een presentatie over de werkzaamheden van een onderzoeksbureau, over waarheidsvinding bij schade en over fraudebestrijding. Wat zijn de fraude indicatoren? Hoe deze te vertalen en hoe er goed mee om te gaan. Ook is er aandacht besteedt aan het samenspel tussen verzekeraar, expertisebureau en onderzoeksbureau.
 
Al met al een interactieve en leerzame middag.
 
 
 
- woningwaarde
  aanvragen
- taxatie opdracht - offerte aanvragen - expertise opdracht