24 uur bereikbaar 088 66 99 666

nieuws

Belangrijke tips na storm
27-07-2015  Afgelopen zaterdag waaide het flink. De zomerstorm raasde over Nederland. Het resultaat van de storm: veel paniek, overlast en schade. Om het verergeren van de ontstane schade te beperken geven wij u graag enkele tips:
 
•    Controleer in en rond het huis of er schade is. Kijk bijvoorbeeld naar de dakgoten en de bomen in de tuin. Doe dit wel voorzichtig, zonder zelf gevaar te lopen. Een ladder tegen de gevel om het dak op schade te inspecteren kan maar ga zeker niet zelf het dak op! Schakel bij ontstane schade aan uw dak iemand in die beschikt over het juiste materiaal en de kennis om op een veilige en verantwoorde wijze uw dak te inspecteren.
•    Mocht er schade geconstateerd worden dan kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Vervolgens zal er een schade-expert langskomen voor een inspectie.
Op grond van deze inspectie zal de expert tot een schadebedrag komen.
•    Bent u het niet eens met het bedrag naar aanleiding van de schadevaststelling door de schade-expert? Vraag dan om een contra-expert. KakesWaal bv komt dan naast u staan en komt op voor uw belangen. Wilt u  meer weten over Contra-expertise, klik dan hier.
•    Denkt u ook eens aan vrienden, familie en buren die op vakantie zijn. Mocht u in het bezit zijn van een sleutel, neem dan ook daar een kijkje en bekijk het dak en de tuin.
 
Is er schade dan wordt die alleen maar groter als er niets gebeurt. Dit kan leiden tot onveilige situaties met alle gevolgen van dien.
 
 
 
 
- woningwaarde
  aanvragen
- taxatie opdracht - offerte aanvragen - expertise opdracht